select title, content, dirID from static_page where keyname='addnewstation' and lang LIKE "sl" Polni.si :: Administracija modula statične strani
IŠČI MOBILNO POMOČ


Dodajte novo postajo

Dodajte domačo polnilno postajo ali vtičnico za souporabo

Na portal Polni.si lahko dodate polnilno postajo ali vtičnico, ki ste jo pripravljeni ponuditi v souporabo drugim voznikom električnih vozil. V ta namen morate izpolniti enostaven obrazec, ki si ga najprej prenesete na svojo napravo. V obrazec vnesete kontaktne podatke in omejitve za uporabo postaje ter tehnične lastnosti postaje ali vtičnice. Naprošamo vas za vnos resničnih in točnih podatkov, saj vsako prijavo preverimo in uskladimo s posameznikom, ki se mora strinjati s souporabo svoje polnilne postaje ali vtičnice. Izpolnjen obrazec nato shranite in nam ga posredujte v obliki priponke po elektronski pošti na naslov info@polni.si.

 

Dodajte novo javno polnilno postajo

S pomočjo pripravljenega obrazca lahko na spletni portal dodate tudi javno polnilno postajo, ki še ni del sistema Polni.si. Za dodajanje nove postaje morate poznati njeno vsaj približno lokacijo, lastnika in/ali upravljavca postaje, ponudnika storitve polnjenja, nameščene vtičnice in omejitve moči ter pogoje za uporabo postaje. Obrazec si lahko na svoj računalnik prenesete tako, da kliknete na zgornjo povezavo, nato pa ga po svojih najboljših močeh izpolnete s čim bolj točnimi podatki. Izpolnjen obrazec shranite in nam ga posredujte v obliki priponke po elektronski pošti na naslov info@polni.si.  Preverili bomo verodostojnost podatkov, nato pa bo nova polnilna postaja dodana v Polni.si sistem.