select title, content, dirID from static_page where keyname='requestfornewstation' and lang LIKE "sl" Polni.si :: Administracija modula statične strani
IŠČI MOBILNO POMOČ


Zahtevajte novo postajo

Zahtevajte novo javno polnilno postajo

Poleg dodajanja že obstoječih postaj lahko zahtevate tudi postavitev novih javnih postaj. To lahko storite tako, da s klikom na povezavo na svoj računalnik prenesete obrazec in ga čim bolj skrbno izpolnite. Izpolnjen obrazec nato shranite in nam ga posredujte v obliki priponke po elektronski pošti na naslov info@polni.si.

Postavitev nove postaje je dražja in zahtevnejša, zanjo pa je potrebno poleg investitorja pridobiti tudi potrebna dovoljenja in soglasja ter določiti najprimernejšo lokacijo. Postavitev novih postaj je v veliki meri odvisna od dejanskih potreb trga in uporabnikov električnih vozil, zato vas spodbujamo, da  svoje želje po novih postajah izrazite v čim večjem številu. S pomočjo izpolnjenih obrazcev skušamo pridobiti čim bolj natančne informacije o območjih, kjer obstaja največje povpraševanje po novih postajah, o najbolj zaželenih tipih postaj in vtičnic ter o navadah uporabnikov v zvezi s polnjenjem električnih vozil. Podatki so uporabljeni samo za namen ugotavljanja interesa po postavitvi novih postaj. Prejete zahteve za nove postaje so posredovane na naslove ponudnikov storitev polnjenja, ki se glede na število in primernost zahtev odločajo o postavitvi novih postaj.

Zahteva za postavitev nove postaje je na voljo tudi vsem tistim, ki so pripravljeni kot zasebni ali poslovni subjekt investirati v postavitev nove postaje. Vse zahteve, v katerih je izražena želja po lastnem investiranju v polnilno postajo, so posredovane na naslove proizvajalcev polnilne opreme z namenom ugoditi željam naročnikov.

Zahtevajte nadgradnjo obstoječe javne polnilne postaje

Poleg nove postaje lahko zahtevate tudi nadgradnjo katere izmed obstoječih postaj. Nadgradnja postaje je cenejša in omogoča zamenjavo vtičnic ali nadgradnjo postaj tipa "Priključi & Polni" v napredne polnilne postaje, ki jih je mogoče povezati s centrom vodenja in tako omogočiti številne dodatne funkcionalnosti (kot je naprimer rezervacija polnjenja, pregled trenutnega statusa postaje in polnjenja, idr.). Za zahtevo po nadgradnji morate izpolniti ločen obrazec. Izpolnjen obrazec nato shranite in nam ga posredujte v obliki priponke po elektronski pošti na naslov info@polni.si.